Kategorier
Affald og genbrug

Fælles genbrugsmarked under et tag

En værksteds sammenslutning af små og mindre virksomheder der arbejder med genbrug og bæredygtighed.
Det kunne inkludere møbelsnedker, elektriker, smed, møbel polstre, maler, sadelmager, skrædder mm.
Så kan man livtidsforlænge sine udtjente ejendele, give dem nyt formål eller bare donere til fælles skabet velvidne at det ikke bare bliver smidt ud. De enkelte virksomheder kunne også deles om fællesarealer og større værkstedsmaskiner for at mindste det spild der er når maskiner bare står stille.
Der kunne fra dette fælles skab blive afholdt workshops, seminarer eller værksteds kurser alt sammen med øje for at styrke mængden af det der kan repareres, gives nyt liv eller genbruges.

En kommentar til “Fælles genbrugsmarked under et tag”

Hos Loudliving.dk har vi arbejdet med bæredygtige løsninger i de sidste 7 år og vi er helt fremme på bæredygtige koncepter, samt det knowhow som kræves i hele processen.
Vi bakker en hver form for positive tiltag op når det kommer til bæredygtige løsninger til gavn for hele kæden. At skabe den rette trend som får den bredere befolkning til at bruge disse tiltag ved at give dem langt større muligheder.
Der foreligger et yderst interessant område for den bæredygtige klima bølge og det skal tages alvorligt og have ambitioner.
Mvh.
Rasmus, Loudliving.dk 🌳

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *