Kategorier
Affald og genbrug

Affaldssortering

Jeg tvivler på, at det nogensinde kan blive en succes at opsætte 5 affaldsposer til hver husstand og forvente, at alle vil sortere deres affald hver dag. Mange steder er der tillige pladsproblemer, der forhindrer en fornuftig løsning, og en travl hverdag vil for mange gøre denne sortering til et problem.
Jeg foreslår derfor, at kommunerne arbejder sammen om at etablere affaldssorteringsanlæg i forbindelse de udrejse entré, der huser afviste asylansøgere. Så vil disse få mulighed for at udføre et meningsfyldt og vigtigt arbejde, hvor de kan optjene en løn, der akkumuleres og udbetales i det land, hvortil de skal hjem, såsnart de er ankommet dertil.
Dette vil yderligere gavne de lande, de vender tilbage til, idet de kommer med en nyttig viden om affaldsbehandling, hvorved de har gode muligheder for at etablere sig i hjemlandet som "grønne" eksperter. En win-win for klimaet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *