Kategorier
El og varme

Sidestille solcelletage med solcellepaneler.

Fredensborg kommune kræver som udgangspunkt byggetilladelse til solcelletage, hvorimod solcelle paneler på tag kan opsættes uden tilladelse*. Dette spænder ben for pæne og rentable løsninger, idet en byggetilladelse i kommunen let tager et år at opnå.

Der bør oprettes/godkendes en instruks, der sidestiller solcelletage med solcelle paneler, da førstnævnte typisk giver en meget mere æstetisk og rentabel løsning!

* Opsætning af solceller på taget af enfamiliehuse kræver som udgangspunkt ikke byggetilladelse, men bestemmelserne i Bygningsreglement og bestemmelser i lokalplaner og byplanvedtægter skal overholdes. Fredensborg kommune tolker dog dette anderledes for solcelletage end bestemt af Erhvervsministeriet …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *