Kategorier
Grøn hverdag

Energirådgivning til husejere

Fredensborg Kommune har i flere år tilbudt energitjek til husejere. Energitjekkene har vist, at mange huse kan forbedres, så både indeklima bliver bedre, og energiregningen bliver lavere.
Fremover kan familier også få inspiration til, hvordan de kan leve grønnere og transportere sig mere grønt.
Måske kan man også udvide ordningen, så man kan få råd om grønne byggematerialer, hvis man skal bygge nyt – eller mon der er andre gode ideer?

2 kommentarer til “Energirådgivning til husejere”

Det er superfint med energitjek, men den rådgivning vi modtog var helt hen i vejret og klimakonsulenten havde ikke styr på de ting, der allerede var gjort for at opdatere vores 60’er hus og i øvrigt kommunikeret til ham.

Kommune/konsulent skal være skarpe og korrekte i deres vurdering i stedet for at anbefale en række tilpasninger på huset som i bedste fald ville koste en masse penge for husejer og ikke have nogen effekt.

Der mangler simpelthen kvalitetskontrol og det medfører voldsomt spild af kommunens penge på konsulenter og spild af penge hos husejerne, hvis de følger forkerte anbefalinger!

Vi i Energicenteret er helt enige med dig i, at energirådgivningen skal være skarp, korrekt og have værdi for husejeren.
Vi ved, at mange har den oplevelse af den rådgivning, de har modtaget. Det er ærgerligt at høre, at det ikke lykkedes i dit tilfælde.
Du er velkommen til at kontakte Johan Vedel, så vi kan drøfte din situation yderligere og måske finde en god vej frem. Johans kontaktoplysninger er: 20 59 94 08 – jove@fredensborg.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *